Gedreven medewerkers

Van Laar Metaal bestaat uit een klein team van gedreven medewerkers. Al onze medewerkers zijn al jaren actief in de metaalsector. En we zijn een geolied team: elke metaalbewerker heeft zijn specialiteit en kennis van onze zoveel mogelijk geautomatiseerde werkplaats. De combinatie mens en machine maakt dat we voor elke uitdaging een oplossing hebben.

Specialist voor elk metaal

Van Laar Metaal staat voor kwaliteit en efficiëntie. Al onze producten zijn op maat gemaakt. Wij zijn sterk in unieke metaalproducten op maat, maar draaien onze hand ook niet om voor massaproductie. We hechten veel waarde aan onze levertijd. Spreken wij een leverdatum met u af? Wij komen ‘m na! Bovendien zijn we steeds bezig om onszelf te vernieuwen en verbeteren. U kunt van ons verwachten dat we de best passende technieken en mogelijkheden inzetten voor de vervaardiging van uw producten.

Neem contact op

Ook specialist in stalen kozijnen

Bij Van Laar Stalen kozijnen bent u aan het juiste adres voor stalen deuren, stalen ramen, stalen meubelen en stalen puien. Of u nu op zoek bent naar een landelijke of klassiekere stijl van stalen kozijnen. Deze sfeermakers zorgen voor een unieke beleving in uw woning of pand. Door onze unieke innovatie kunnen wij uw stalen kozijn met stopverfuitstraling in een dag plaatsen. Hierin zijn wij uniek in Nederland.

Naar de website