Wij zijn in het bezit van verschillende kantbanken. Dit zijn onmisbare machines. Met een kantbank kunnen we namelijk uw metaal buigen, zetten en kanten. We zetten de metalen plaat muurvast tussen een onder- en bovenbalk.

Met een zetliniaal kunnen we elke gewenste hoek instellen. Het metaal raakt hierbij niet beschadigd. Daarnaast zijn we in het bezit van geautomatiseerde kantbanken, waarmee we dikke platen met grotere buigingen kunnen maken.

De voordelen van een kantbank

Een kantbank geeft ons de mogelijkheid om allerlei soorten metaal te bewerken. Parameters als de kracht en werklengte kunnen we instellen. Bovendien zijn we in staat om langzaam en precies het metaal te buigen, maar ook om meerdere stuks te bewerken. We hebben hiervoor verschillende kantbanken in onze werkplaats staan.

Geautomatiseerde kantbanken

Voor dikke metaalplaten hebben we mechanisch aangedreven kantbanken. De perskracht is dan zo groot dat het buigen van deze grote platen snel en simpel gebeurt. We hebben zoveel mogelijk van onze processen en machines geautomatiseerd. Daardoor kunnen we veel vraag aan, met weinig medewerkers. En u bent verzekerd van een snelle levering, met metaalproducten die identiek zijn.

Meer weten over ons arsenaal?
Mail met Van Laar Metaal!

Ponsnibbelmachine

Hiermee maken we uw trap antislip en dus prettig om op te lopen.

Ons team

Ons gedreven team is al jaren actief in de metaalsector.