Wilt u een keurig product zonder lasnaden?
Van Laar Metaal maakt het voor u!

Van Laar Metaal kan metaal zetten. Zetten is een metaaltechniek, waarbij we van een tweedimensionale plaat een driedimensionale plaat maken. Door de metaalplaat langzaam en precies te zetten, kunnen we grote en kleine producten vervaardigen. U ziet geen enkele lasnaad. Daarom is zetten uitermate geschikt voor producten die er fraai uit dienen te zien.

Onze mogelijkheden

Doordat er geen lasnaden te zien zijn, is zetten voor veel esthetische producten uitermate geschikt. Wij vervaardigen onder andere afwerkplaten, tafelbladen en bekledingsplaten. Maar dit zijn slechts enkele voorbeelden. Met deze metaaltechniek kunnen we ook diverse andere producten maken. We kijken altijd eerst naar uw vraag en situatie. Is deze duidelijk voor ons? Dan gaan wij uw op maat gemaakte product vervaardigen. Er zijn talloze mogelijkheden, waarvoor u het beste eerst contact met ons kunt opnemen. Bovendien leveren wij snel en door heel Nederland. Dus woont u in Friesland, Limburg of Zeeland? Geen enkel probleem voor Van Laar Metaal!

Is zetten voor u de juiste techniek?

Door metaal te zetten, kunnen we bochten en hoeken maken. We doen dit handmatig én met een mechanische zetbank. Wilt u koper, aluminium, plaatstaal, roestvast staal of zink laten bewerken? En wilt u dat er geen lelijke lasnaden zichtbaar zijn? Dan is zetten voor u de juiste techniek!

Uw metaal laten zetten?
Met Van Laar Metaal chatten!