Heeft uw bedrijf een geautomatiseerd systeem, zoals transportbanden? Ook daarin is Van Laar Metaal specialist!

Wij maken ook voor uw bedrijf complexe aansturingen. Dat zijn machines die geautomatiseerd hun werk doen. Onderdelen van automatisering zijn vaak van metaal en kunststof. En laat Van Laar Metaal daar nu specialist in zijn!

Onze mogelijkheden

Geautomatiseerde machines en lijnen kunnen bijzonder complex zijn. Wij onderzoeken eerst met welke systemen u werkt. Bent u op zoek naar een op maat gemaakte transportband? Of wilt u een andere complexe aansturing? Zodra we dit helder hebben, stellen we een uitgebalanceerd plan op. Daarna gaan we meteen aan de slag.

Ons ervaren team is gespecialiseerd in allerlei soorten automatische lijnen. Op die manier hebben we snel een praktische oplossing. Bovendien plaatsen we de machine in uw bedrijfssysteem. Zo kunt u snel aan de slag met uw geavanceerde automatische aansturing. En bent u verzekerd van een goed werkende aansturing, die nauwkeurig past in uw systeem.

Wilt u automatiseren?

Ja, natuurlijk! Geen enkel automatisch systeem gaat ons te ver. Van transportbanden tot aan nog complexere aansturingen, wij kunnen (bijna) alles. Twijfelt u over de mogelijkheden voor uw complexe aansturing? Bel of mail ons voor gedegen advies. We staan u graag te woord en helpen u aan een oplossing die uw wensen beantwoordt.

Een geautomatiseerd systeem bestellen?
Even met Van Laar Metaal bellen!