Op zoek naar een sterk product?
Van Laar Metaal maakt het voor u!

Door metaal te buigen, kunnen we een driedimensionaal product maken. Het is een complexe techniek. Het eindresultaat bij het buigen van metaal is namelijk afhankelijk van allerlei factoren. Ook mag de treksterkte niet overtreden worden, omdat het metaal anders zal beschadigen. Van Laar Metaal is in het bezit van gespecialiseerde machines en ervaren medewerkers, waarmee we het buigproces tot een succes maken.

Onze mogelijkheden

Door metaal te buigen, wordt het sterker. Daarom is deze techniek geschikt voor metaal dat andere dingen moet dragen of versterken. Daarbij zijn er ontelbare mogelijkheden. Om te kijken of deze techniek bij u past, gaan we eerst bij uw huis of bedrijfspand langs. We kunnen dan ter plekke uw vraag en situatie bekijken. Bent u tevreden met ons voorstel? Dan gaan we meteen voor u aan de slag. Waar u ook woont of uw bedrijf heeft gevestigd: overal in Nederland kunnen we bij u langskomen.

Is buigen voor u de juiste techniek?

We kunnen buigen inzetten voor allerlei soorten producten. Wij bekijken altijd welke techniek het beste bij u past. Wilt u een product van metaal dat stevig moet zijn? Dan kunnen we buigen inzetten als techniek. We kunnen in uw metaalproduct bovendien gaten en inkepingen maken. Deze beïnvloeden de sterkte, maar met onze geavanceerde machines zorgen wij alsnog voor een duurzaam product.

Toe aan een sterker materiaal?
Neem contact op met Van Laar Metaal!