Diensten

Onze diensten helpen u verder

Van Laar Metaal helpt u met al uw metaalvragen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een trap? Bel ons! Vul voor stalen treden alvast onderstaand formulier in. Of wilt u een meubel van RVS of een machine met geautomatiseerde aansturing? Bij Van Laar Metaal maken we het graag! Al onze producten zijn op maat gemaakt, snel geleverd en zonder poespas. We staan voor een duurzaam resultaat.

 

Snel op maat gemaakt

Om uw wensen in metaal helder te krijgen, gaan we samen eerst het gesprek aan. Wij onderzoeken uw situatie en uw vragen. Wat heeft u precies nodig? Wat gaat u met het product doen? Zijn er bijzondere omstandigheden waaraan het product wordt blootgesteld? Als we het samen eens zijn over de levertijd en kosten, gaan wij voortvarend aan de slag om voor u het beste product te maken.

Onze levering

Bij Van Laar Metaal hebben we al onze machines in eigen beheer. Dat betekent dat we onafhankelijk zijn en snel kunnen leveren. En we installeren het product in uw bedrijf of woning. Daar heeft u dus helemaal geen omkijken naar. Bovendien is het in noodgevallen vaak mogelijk om binnen 24 uur en 6 dagen per week te leveren.

 

Wat wilt u gelast hebben?
Van Laar Metaal regelt het voor u!

Onze mogelijkheden

De mogelijkheden met lassen zijn eindeloos. Zo lassen we trappen, hekwerken en andere metalen constructies. Onze vakmensen lassen op locatie, bijvoorbeeld om een machine snel weer aan de praat te krijgen of omdat de machine niet te verplaatsen is. We repareren een onderdeel dan ter plekke. Zo kan de productie snel weer doorgaan!

Voordelen Van Laar Metaal

  • Specialist in lastechniek: wij beheersen diverse lastechnieken zoals mig-mag en TIG.
  • Flexibel: we lassen in onze werkplaats of op locatie. Super praktisch!
  • Maatwerk: wij leveren altijd maatwerk.
  • Snelheid: met ons gespecialiseerde team en korte lijnen voldoen wij snel aan uw vraag.

Benieuwd of wij ook uw wens kunnen uitvoeren?
Neem contact met ons op!

Staat uw vraag hier niet tussen?

Of heeft u geen idee welke dienst voor u van toepassing is?
Neem dan
contact met ons op.

Goed vakwerk bestellen?
Meteen Van Laar Metaal
bellen!

0342 – 442 616